Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی گفت: تصمیم داریم از ظرفیت بخش غیردولتی برای آموزش درشرایط کرونا استفاده کنیم.

محمدابراهیم محمدی سرپرست دفتر انتشارات و فناوری آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: ظرفیت‌های موجود در ذیل قانون 828، این امکان را فراهم کرده است تا آموزش و پرورش در بخش توسعه آموزش از توان بخش غیردولتی استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از اعلام آمادگی بخش غیردولتی در همیاری و مشارکت با آموزش و پرورش گفت: وضعیت‌های خاصی چون آموزش در شرایط کرونا، ایجاب می‌کند تا از دلسوزی و پیشنهادهای سازنده بخش‌های غیردولتی در توسعه و بهبود آموزش در این شرایط استفاده شود.

محمدی با اشاره به تفاهم نامه در حال تدوین بین سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی که بر اساس مفاد قانون 828 تهیه می‌شود، به نشست هم اندیشی این سازمان با بخش ناشران آموزشی اشاره کرد و ادامه داد: به‌زودی نشست هم‌اندیشی ناشران آموزشی غیردولتی و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برگزار می‌شود و بسترهای همکاری و مشارکت در خدمت آموزش در این شرایط بررسی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش فناوری مشارکت بخش غیردولتی بخش غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد