Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش چگونگی رعایت ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی مدارس برای شروع سال تحصیلی جدید را تشریح کرد.

محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازگشایی مدارس با توجه به هشدارهایی که اخیرا ستاد کرونا در برخی مناطق از جمله تهران برای خطر بازگشایی این اماکن داده است، اظهار کرد: اصل موضوع بازگشایی مدارس، مصوبه ستاد ملی کروناست و تغییری در آن ایجاد نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور قطعی است، اما شکل و نحوه بازگشایی با سه سناریو متفاوت در شرایط سفید، زرد و قرمز در نظر گرفته شده است و در وضعیت قرمز بازگشایی نداریم.

مدیرکل دفتر سلامت با بیان اینکه در مناطق عشایری و روستایی به دلیل جمعیت کمتر امکان برگزاری حضوری کلاس‌های درس وجود دارد، گفت: به طور کلی در مناطق سفید و زرد بازگشایی فیزیکی با کنترل مراقبت‌های بهداشتی خواهد بود و دانش آموزان با رعایت توصیه‌های بهداشتی، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده باید در مدرسه حضور داشته باشند همچنین نظارت بر حسن اجرای کار هم مورد توجه است.

محسن بیگی افزود: در مناطق زرد با توجه به شرایط منطقه و مدرسه کلاس‌ها با کاهش تراکم به طور شیفتی برگزار خواهد شد و در این شرایط خانواده‌ها و دانش آموزان باید کمک بدهند تا روند برگزاری کلاس‌ها مناسب باشد.

اما و اگرهای تجهیز مدارس با توجه به شرایط کرونا

او درباره تجهیز مدارس با توجه شرایط کرونا گفت: در مناطقی که شرایط مالی اجازه دهد شیر‌های پدالی یا چشمی برای آبخوری و روشویی در نظر گرفته شده است اما واقعیت این است در برخی مدارس وجود چنین تجهیزاتی عملیاتی نیست در این شرایط گندزدایی فضا و محیط مدرسه مورد توجه ویژه‌ای خواهد بود.

محسن‌بیگی به خانواده‌ها توصیه کرد که برای حفظ سلامت فرزندانشان همکاری لازم را داشته باشند و حتما یک بطری آب در کیف آنها بگذراند و تا حد ممکن است از لوازم شخصی استفاده شود.

۶۰ درصد مدارس مراقب سلامت ندارند

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که با وجود این شرایط آیا تمهیدی برای کمبود مراقبان سلامت اندیشیده شده است یا خیر، تصریح کرد: در حدود ۶۰ درصد مدارس مراقب سلامت ندارند و با توجه به این شرایط وظیفه رعایت پروتکل‌های بهداشتی بر عهده عوامل اجرایی مدرسه خواهد بود.

او افزود: دوره‌های آموزشی برای عوامل اجرایی از زمان شروع بیماری برگزار شده است و عوامل اجرایی و خدماتی دوره‌های کلی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دیده اند همچنین مواردی از قبیل چگونگی گندزدایی، رقیق کردن محلول‌های ضدعفونی و نوع استفاده آن را آموخته‌اند.

محسن بیگی تصریح کرد: در دستورالعمل در نظر گرفته شده برای بازگشایی مدارس نظارت کارشناسان وزارت بهداشت همچنین همکاران در آموزش و پرورش برای تمام مراکز آموزشی که بازگشایی می‌شوند، در دستور کار است.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از نظر ساختار فیزیکی مدارس و در قالب پروژه مهر آمادگی نسبی مدارس را شاهد هستیم، گفت: برخی کارها نظیر گندزدایی کردن کلاس‌های درس باید دو سه روز قبل از بازگشایی انجام شود که آن را در دستور کار داریم.

او ادامه داد: همچنین قرار بر این بود تا طبق دستور وزیر آموزش و پرورش، سازمان نوسازی مدارس به تعمیر سرویس بهداشتی مدارس و دفع فاضلاب بهداشتی در مناطق محروم توجه داشته باشد و این فرآیند باید تا زمان آغاز سال تحصیلی انجام شود.

درخواست ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سرانه بهداشتی مدارس

محسن بیگی درباره میزان اعتبار سرانه بهداشتی مدارس برای سال تحصیلی آینده گفت که درخواست دادیم تا ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این امر در نظر گرفته شود البته مدیران استانی در شورا‌های آموزش و پرورش هم باید از ظرفیت و کمک دیگر دستگاه‌ها و والدین استفاده کنند چراکه این مبلغ اگر به طور کامل هم تخصیص پیدا کند با تعداد بالای مدارس به هر مدرسه هزینه قابل توجهی تعلق نمی‌گیرد.

او افزود: البته بعضی دستگاه‌ها نظیر شهرداری‌ها، بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در برخی استان‌ها به کمک مدارس آمده اند و در تجهیز و گندزدایی کمک می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش تاکید کرد: اکنون در شرایط اضطرار قرار گرفتیم و سال تحصیلی را با روند جدید آغاز خواهیم کرد همچنین سعی داریم تا ارتباط با چرخه آموزش قطع نشود بنابراین همکاری بیشتری از سوی خانواده‌ها و دانش آموزان را نیاز داریم.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مدرسه تلویزیونی از ۱۵ شهریور

اعلام زمان و ساعات استفاده هیأت‌های حسینی از فضای مدارس تهران

۳۰۰ هزار دانش آموز پایه اول ابتدایی موفق به ثبت نام نشدند

لینک کوتاه: asriran.com/0037Mh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس بهداشتی مدارس سال تحصیلی محسن بیگی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند