Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@02:38:37 GMT

نحوه فعالیت مدارس درنقاط مختلف

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۳۴۴۶

نحوه فعالیت مدارس درنقاط مختلف

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره روند فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور توضیحاتی ارائه داد و گفت: در اکثر مراکز استان ها و شهرهای بزرگ، کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان آموزش حضوری دریافت می کنند و بیش از ۹۰ درصد از آموزش های غیرحضوری بهره مند می شوند. ناطقان:  محمد محسن بیگی در گفت‌وگو درباره روند فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور توضیحاتی ارائه داد و اظهار کرد: از نیمه شهریورماه این اختیار به خانواده ها داده شد که یکی از روش های آموزش حضوری یا غیرحضوری را انتخاب کنند و از ظرفیت های ایجاد شده از سوی آموزش و پرورش استفاده کنند تا چرخه آموزش قطع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






وی افزود: با توجه به اینکه شیوع بیماری نیز مقداری گسترش پیدا کرد؛ اکنون تقریبا در اکثر شهرهای بزرگ و مراکز استان ها آموزش به شیوه غیر حضوری در حال انجام است.

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده ها و مدارس از طریق شبکه شاد و سایر بسترها چون آموزش های تلویزیونی استفاده می کنند گفت: در برخی شهرستان ها، مناطق روستایی و عشایری جمعیت بیشتری به صورت حضوری در مدرسه حاضر می شوند. البته در آنجا تراکم دانش آموزی کم است و نگرانی چندانی از حیث شیوع بیماری وجود ندارد.

محسن بیگی ادامه داد: نکته دیگر اینکه با توجه به تفویض اختیار استانی از سوی ستادملی مقابله با کرونا، تعطیلی مدارس حتی به صورت محدود در برخی استان ها و شهرستان ها اعلام شده که از جمله آنها می توان به شهر تهران اشاره کرد که حدود سه هفته است کلاس ها دیگر حتی به صورت حداقلی هم تشکیل نمی شوند.

وی افزود: در برخی استان های دیگر نیز همین وضعیت را داریم که البته شرایط با توجه به تصمیمات ستاد کرونای استانی متفاوت است. ممکن است تعطیلی در شهری طولانی و در شهر دیگر کوتاه تر باشد.

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بازگشایی مدارس هم در مناطق با شیوع بالا، عمدتا برای برقراری ارتباط بین خانواده و مدارس انجام می شود و عمده حضور دانش آموزان با هدف رفع اشکال و یا برای کسانی است که به سیستم های ارتباطی دسترسی ندارند اظهار کرد: در مجموع در اکثر مراکز استان ها و شهرهای بزرگ، کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان آموزش حضوری دریافت می کنند و بیش از ۹۰ درصد از آموزش های غیرحضوری بهره مند می شوند.

به گفته محسن بیگی در حال حاضر چون این وضعیت را داریم؛ تراکم کلاس های درس به شدت کاهش یافته و حساسیت عوامل اجرایی و مراقبین سلامت نسبت به گذشته بسیار افزایش یافته و مشکل خاصی در این بخش نداریم.

منبع: تابناک برچسب ها: مدارس ، ناطقان ، تهران ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مدارس ناطقان تهران ایران آموزش و پرورش استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد