Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسن‌بیگی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش در برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به تاریخچه فعالیت دفتر سلامت در مدارس اظهار کرد: از زمانی که مدارس در ایران تشکیل شده است و حتی در دارالفنون می‌بینیم که موضوع دارالصحه مورد توجه بود و الان به واحد سلامت و تندرستی تبدیل شده است که سیاست‌های و برنامه‌های حوزه سلامت را در مدارس دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در مدارس شهری مراقبان سلامت و مدارس روستایی بهورزان به موضوع سلامت دانش آموزان توجه دارند. همچنین همکاری در غربالگری‌ها را دنبال می‌کنند و هم آموزش‌های بهداشت و سلامت را ارائه می‌دهند ضمن آنکه در مورد زندگی و سبک زندگی سالم فعالیت دارند.

تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش وپرورش درباره کشمکش برای بازگشایی مدارس تصریح کرد: ستاد ملی کرونا تمام تصمیمات را اخذ می‌کند و تابع آن هستیم، آموزش و پرورش صرفا مسئولیت یکی از کمیته‌ها را بر عهده دارد، اما به طور کلی مجری مصوبات ستاد ملی کروناست و مصوبه ۲۰ دی صادر و ابلاغ شد که حتی حاضریم آن را نشان دهیم.

بازگشایی فعلی مدارس عمومی نیست

محسن‌بیگی با تاکید بر اینکه بازگشایی فعلی عمومی نیست، تصریح کرد: در دوره ابتدایی در بسیاری از مناطق امکان آموزش مجازی وجود ندارد و این موضوع را خانواده‌ها کاملا متوجه شدند و حتی در این مناطق درخواست خانواده‌ها بازگشایی بوده است.

او افزود: برای آنکه چرخه انتقال ویروس کرونا قطع شود تن دادیم تا خیلی از فعالیت‌ها تعطیل شود که این شرایط باعث فشار مضاعف به معلمان می‌شود، اما موضوع سلامت دانش اموزان برای ما اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش وپرورش درباره تاثیر آموزش‌های حضوری در مدت ۶ هفته تا عید نوروز، گفت: آموزش حضوری حتی در حد یک هفته هم تاثیرگذار است، آموزش ما هم صرفا مطالب تئوری نیست و دانش آموزان کلاس اولی که حتی با شرایط مدارس آشنا نیستند، آموزش حضوری برایشان موثر خواهد بود.

محسن‌بیگی بیان کرد: در مورد بازگشایی مدارس می‌دانیم که مراقبت‌ها حساسیت بیشتری را می‌طلبد، اما باید به این موضوع هم توجه کنیم که ضروری است تا با بیماری سازگاری پیدا کنیم و اینکه سیستم را قطع کنیم امکان پذیر نیست.

او افزود: در این مورد دستورالعمل‌های ارسالی سخت گیرانه‌ای را در نظر گرفتیم و به مدارس ابلاغ کردیم، تراکم دانش آموزان بیش از ۱۰ نفر در هر کلاس نیست که موارد این چنینی به مدیریت کار کمک می‌کند.

بیشتربخوانید

بازگشایی مدارس از اول بهمن بر اساس وضعیت بیماری است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازگشایی مدارس آموزش و پرورش سلامت و تندرستی آموزش و پرورش دفتر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند