Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان بر لزوم توسعه عدالت آموزشی و ارتقای شاخص‌های توسعه یافتگی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، صدیقه عبداللهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان در وبینار تخصصی نهضت نصیب آموزشی یکسان که با حضور مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش و معاونین آموزش ابتدایی استان‌های کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمد و کردستان تشکیل شد بر ضرورت توسعه عدالت آموزشی و ارتقای شاخص‌های توسعه یافتگی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: براساس بررسی‌های انجام گرفته توسط دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش، از هر استان تعداد دو شهرستان برای توسعه  شاخص‌های توسعه یافتگی آموزشی تعیین شده است.

 

وی همچنین گزارش کوتاهی از اقدامات انجام شده در استان کردستان در خصوص نهضت نصیب آموزشی ارائه کرد و ضمن تشکر از حمایت‌های مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و همکاران تلاشگر دفتر، اظهار کرد: در راستای بهبود و ارتقای شاخص‌های توسعه یافتگی آموزشی، برنامه عملیاتی شهرستان‌های  سقز و بانه تدوین شده و بر همین اساس اقدامات لازم در حال اجرا است.

 

همچنین مسئولان دفتر توسعه عدالت آموزشی، برنامه عملیاتی شهرستان‌های جامعه هدف را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده و به سوالات اعضای حاضر در جلسه پاسخ دادند.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: عدالت آموزشی آموزش و پرورش کردستان دفتر توسعه عدالت آموزشی توسعه عدالت آموزشی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله حسینعلی ثانی پنجشنبه شب در آئین بزرگداشت روز معلم و تجلیل از فرهنگیان و دانش آموزان با بیان اینکه، آموزش و پرورش شهرستان رامسر تلاش کرد تفکر جدیدی در مدیریت ادارات رقم بزند، گفت: در آموزش و پرورش حکمرانی حکیمانه را عملیاتی کردیم که اولین نکته در این بخش نگاه تیمی بوده است.

وی با اظهار اینکه، در حکمرانی حکیمانه آموزش و پرورش را از جناح بندی جدا و مطابق دستورات مقام معظم رهبری عمل کردیم تا از حاشیه دور شویم، گفت: جهت تعالی و رشد آموزش و پرورش از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها استفاده کردیم و عدالت آموزشی را در دستور کار قرار دادیم.

ثانی افزود: اعتماد مردم را به عنوان الگو قرار دادیم که ۶ اردیبهشت سال قبل در کانون امین گزارش دادم ۱۰۰ رتبه برتر کشوری و استانی کسب کردیم و در سال جاری ۱۷۶ رتبه برتر کشوری و استانی داریم.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش شهرستان رامسر با حمایت مدیر کل در پروژه مهر با تلاش مسئولان و خیران فضا، تجهیزات و نیروی انسانی برای اول مهر آماده شد که رتبه اول استان را کسب کردیم و شورای آموزش و پرورش برتر استان مازندران شد.

وی افزود: در ارزیابی کل استان در ۳۳ شهرستان در همه حوزه‌ها رتبه اول استان را کسب کردیم و تلاش کنیم آموزش و پرورش قوی داشته باشیم که حتماً ایران قوی داشته باشیم.

کد خبر 6095440

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است