Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@15:34:09 GMT

امکان ایجاد کلاس در «شاد» توسط معلمان

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۹۸۸۵

امکان ایجاد کلاس در «شاد» توسط معلمان

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش از امکان ایجاد کلاس در «شاد» توسط معلمان خبرداد.

محمود حبیبی در پاسخ به پرسشی پیرامون مشکلات برخی مدارس در کلاس‌بندی و ورود به شبکه شاد در هفته ابتدایی بازگشایی مدارس، اظهار کرد: به مدیران مدرسه مجوز داده شده در صورتی که گروه‌های کلاسی مدرسه در شاد ایجاد نشده بود خودشان کلاس ایجاد و معلم و دانش‌آموزان را به گروه اضافه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته درصد بسیار بالایی از گروه-درس‌ها در شاد ایجاد شده است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کلاس‌بندی‌ها از سامانه «سیدا» انجام و به شبکه شاد منتقل می‌شوند گفت: با این‌حال اگر احیانا هنوز کلاسی روی شاد تشکیل نشده بود، مدیر مدرسه می‌تواند این کار را انجام دهد. به معلم‌ها نیز این دسترسی داده شده و می‌توانند اگر دانش آموزی جامانده بود وی را به لیست اضافه کنند.

حبیبی ادامه داد: با توجه به آسیب‌شناسی صورت گرفته پیرامون عملکرد شاد در سال گذشته و خواسته مدیران و معلمان برای مدیریت کلاس‌ها، این امکان را فراهم کردیم.

وی با اشاره به اینکه شبکه شاد از سوم مهر ماه در دسترس قرار گرفته و مشکلی بابت ورود و احراز هویت وجود ندارد، گفت: در طول یک سال گذشته مشکلاتی که وجود داشته را شناسایی و در جهت رفع آنها تلاش کرده ایم. «شاد»، تنها پلتفرم رسمی آموزش و پرورش است و هزینه استفاده کاربران از آن رایگان است. بنابراین هیچ هزینه ای بابت حضور در شاد  از خانواده‌ها دریافت نمی‌شود./ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند

  حسینعلی دهباشی  با تبریک بزرگداشت هفته معلم بیان کرد: در عظمت منزلت و مقام معلم همین کافی است که بزرگ‌ترین معلم جهان بشریت حضرت رسول خاتم (ص) به این ویژگی خود افتخار می‌کرد و یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین نهاد اجتماعی، نهاد آموزش‌وپرورش است که مسئولیت پرورش کودکان، نوجوانان، جوانان، انتخاب و انتقال عناصر فرهنگی را به نسل نوخاسته برعهده دارد.

وی هدف اول و اصلی خلقت را رشد و کمال عنوان کرد و افزود: خانواده و مدرسه دو نهاد مکمل هستند که جایگاه ویژه‌ای در زندگی بشر دارند و مدرسه مکمل خانواده است و البته معلم ستون و محور مدرسه است.

وی با اشاره به اهمیت و شأن جایگاه معلمان در جامعه امروز بیش از آنچه هست باید موردتوجه قرار گرفته شود، تصریح کرد: اهمیت جایگاه معلم در جامعه امروز مستلزم توجه جدی است، معلمی شغل بسیار با اهمیتی است چرا که کار تربیت انسان را بر عهده دارد و قابل‌مقایسه با شغل‌های دیگر نیست و هیچ‌چیز بالاتر از تربیت یک انسان نیست که این وظیفه مهم را امروز فرهنگیان عزیز بر عهده دارند.

وی تأکید کرد: رسالتی که بر دوش معلمین عزیز قرار دارد رسالت سنگینی است چرا که پرورش یک انسان از جهت این که یک انسان سالم یک انسان باتقوا یک انسان اهل بصیرت یک انسان مفید و اهل تفکر پرورش یابد و تحویل جامعه شود.

 وی به نقش معلم به‌عنوان پدافند غیرعامل اشاره کرد و افزود: معلم باتوجه‌به آن نقشی که در داخل کلاس دارد باید ذهنیت دانش‌آموزان را به سمت‌وسویی ببرد که با آموزش و آمادگی دانش‌آموز جلوی تهاجم‌های فرهنگی استکبار جهانی آمریکا جنایت‌کار و ایادی آن را بگیریم و تأثیرگذار باشد و دانش‌آموزان پویا و انقلابی را با مدیریت جهادی تحویل جامعه بدهیم

مدیر آموزش‌ و پرورش شهرستان زابل افزود: آنچه در فرایند تعلیم‌وتربیت به متعلم انتقال می‌یابد تنها معلومات و مهارت‌های معلّم نیست؛ بلکه علم بر اساس همان رسالت مهمی که بر عهده دارد باید ویژگی‎های اخلاقی خاصی باید داشته باشد، تمام صفات، خلقیات، حالات نفسانی و رفتار ظاهری او نیز به شاگردان منتقل می‌شود، رابطه دانش‌آموز با معلم یک رابطه باطنی و معنوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نقش مهم آموزش و پرورش در هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است